Tietoa meistä

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.

Edusalo on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka on aloittanut toimintansa vuoden 2015 alussa. Se toteuttaa kilpailutilanteessa markkinoilla harjoitettavaa koulutusmyyntiä. Kuntalaki velvoittaa yhtiöittämään koulutusmyynnin.

Toiminimi: Salon seudun koulutus Oy | Yritystiedot
Aputoiminimi: Edusalo
Y-tunnus: 2660023-1
Toimitusjohtaja:  Markus Juhola | 0505960727 | markus.juhola@edusalo.fi

Laskutustiedot

Tilaa uutiskirje

Lue viimeisimmät uutiskirjeet:

Joulukuu 2021

Marraskuu 2021

Lokakuu 2021

Syyskuu 2021

Elokuu 2021

 

Tarjontamme

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.

Järjestetämme muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua ja yhteishankintakoulutusta. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Salon seudun ammattiopiston kanssa.

Lyhyt koulutukset ja lupakortit

Lyhytkoulutuksista, lupakorteista ja räätälöidyistä koulutuksista lisätietoja antaa Tarja Rask | myynti.edusalo@edusalo.fi | 044 7704 279

Tutustu ja hae

Työvoimakoulutukset

Työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Sen tavoitteena on parantaa työllistymisen tai työelämässä pysymisen mahdollisuuksia.

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta.

Tutustu työvoimakoulutuksiin

Yleinen kielitutkinto - YKI

Yleinen kielitutkinto on valtakunnallinen Opetushallituksen ja Jyväskylän yliopiston kehittämä aikuisille suunnattu kielitutkinto. Koe mittaa kielen osaamista käytännön tilanteissa. Kielitaito arvioidaan asteikolla perustaso 1–2, keskitaso 3–4 ja ylin taso 5–6. Testit koostuvat neljästä osakokeesta: tekstin ymmärtäminen, kirjoittaminen, puheen ymmärtäminen ja puhuminen. Tutkinto antaa luotettavan arvion kokeen suorittajan kielitaidosta riippumatta siitä, missä ja miten kielitaito on hankittu.

YKI-testipäivät ovat valtakunnallisia. Tarkista tulevat testit tästä

Haku tapahtuu Opintopolussa

Maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus

Järjestämme maahanmuuttajille kotoutumiskoulutusta. Kotoutumiskoulutus antaa aikuiselle maahanmuuttajalle paremmat mahdollisuudet osallistua suomalaiseen yhteiskuntaan.

Kotoutumiskoulutuksessa

  • oppii suomen kieltä ja viestintätaitoja
  • omaksuu yhteiskunta- ja työelämätaitoja
  • saa henkilökohtaisen ammatillisen suunnitelman
  • saa ohjausta ammatinvalintaan ja työnhakuun
  • tutustuu työelämään ja ammatillisiin koulutuksiin

Tutustu ja hae

Uravalmennukset

Uravalmennuksessa saat tukea ja ohjausta ammatinvalinnassa sekä työnhaussa, tutustut kiinnostaviin yrityksiin sekä aloihin, työhön ja koulutuksiin tutustumisjaksoilla. Uravalmennuksen aikana kehität työnhaun verkostoasi ja perehdyt erilaisiin työnhaun tapoihin. Sinulla on myös mahdollisuus tarvittaessa suorittaa työturvallisuuskortti, hygieniapassi tai trukkikortti. Uravalmennuksessa tavoitteena on rakentaa sinulle realistinen jatkosuunnitelma.

Uravalmennus on ryhmämuotoista ja käytännönläheistä. Valmennukset kestävät enintään 40 päivää.

Jos pohdit työllistymismahdollisuuksiasi ja tarvitset ohjausta urasuunnittelussa, niin Uravalmennus on juuri sinua varten. Sovi valmennuksesta TE-toimistossa.

Ota yhteyttä