Siirry sisältöön
Tietoa opiskelijalle Yhteystiedot Hae sivustolta

kotokoulutus, uutiset

Ammattiin suuntaava kotoutumiskoulutus

1.8.2023

Ammattiin suuntaava kotoutumiskoulutus: Paranna suomen kielen taitoa ja työllisty!

Haluatko kohentaa suomen kielen taitoasi ja löytää oman paikkasi työelämässä? Unelmoitko ammatillisen koulutuksen aloittamisesta? Nyt on mahdollisuutesi! Hae Ammattiin suuntaavaan kotoutumiskoulutukseen ja avaa ovet tulevaisuuden mahdollisuuksiin!

Kenelle se on tarkoitettu?

Ammattiin suuntaava kotoutumiskoulutus on suunnattu maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneita ammattitöistä ja tarvitsevat tukea työpaikan hankkimiseen tai ammatilliseen koulutukseen pääsemiseen.

Tavoite:

Koulutuksen päätavoitteena on parantaa suomen kielen taitoasi, mikä avaa uusia ovia ammatillisen koulutuksen ja työelämän suhteen. Tulemme yhdessä rakentamaan sinulle räätälöidyn suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Sisältö:

Koulutuksen aikana opit suomen kielen taitoa, jota tarvitaan ammattiopinnoissa ja työelämässä menestymiseen. Selvitämme yhdessä aiemman osaamisesi ja räätälöimme juuri sinulle sopivan koulutusohjelman. On tärkeää huomata, että tämä ei ole varsinaista ammattikoulutusta, mutta se voi toimia erinomaisena pohjana tuleville opiskelumahdollisuuksille. Koulutus sisältää myös 7-8 viikon mittaisen työssäoppimisjakson, jonka avulla saat arvokasta työkokemusta ja näkemystä suomalaisesta työelämästä.

Aloitus ja hakeminen:

Koulutus alkaa 21.8.2023 ja sen kesto vaihtelee 70-90 päivän välillä kielitason mukaan. Hakuaika päättyy 3.8.2023, joten älä hukkaa tilaisuuttasi ja hae nyt! Hakeminen onnistuu helposti TE-palveluiden verkkosivuilla.

Ota askel kohti parempaa tulevaisuutta ja lähde mukaan Ammattiin suuntaavaan kotoutumiskoulutukseen. Pääset kehittämään suomen kielen taitoasi, saamaan arvokasta työkokemusta ja avaat mahdollisuuksia tuleville ammatillisille opiskeluille. Tartu tilaisuuteen ja lähde rohkeasti kohti unelmiesi uraa!