Siirry sisältöön
Tietoa opiskelijalle Yhteystiedot Hae sivustolta
Tulityöturvakorttikoulutukseen osallistuva opiskelija hitsaamassa.

Tu­li­työ­kort­ti

Tulityökortti

Tulityökortti tarvitaan, kun tehdään tulitöitä. Tulityö on työtä, jonka tekemisessä syntyy kipinöitä tai jossa käytetään liekkiä tai muuta lämpöä ja joka aiheuttaa palovaaraa. Tulityökorttikoulutus edesauttaa tulitöitä tekevien riskitietoisuuden lisäämistä ja tulityövahinkojen ennaltaehkäisemistä.

Tulityökorttikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat tulityökortin, joka on voimassa 5 vuotta. Todistus tilataan SPEK:stä (Suomen Pelastusalan keskusjärjestö) ja saat sen n. 2 viikon kuluessa. Tarvittaessa voit pyytää väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa yhden kuukauden.

Tulityökorttia ei edellytetä työtehtävässä, jos työ tehdään
• vakituisella tulityöpaikalla
• palovaarattomilla työmenetelmillä
• vakuuttamattomissa kohteissa

Sisältö

Tulityökorttikoulutus on yhden työpäivän mittainen ja sisältää kuusi oppituntia teoriaa, suojaus- ja alkusammutusharjoitukset sekä kokeen.

Punaisia käsisammuttimia.
Tulityöturvakorttikoulutukseen osallistuva Edusalon opiskelija hitsaamassa.

Koulutusvaihtoehdot

Tulityökorttikoulutus

Hinta: 125 eur / hlö (sis. alv 24 %), sisältää tulityökortin, aamu- ja iltapäiväkahvin ja lounaan.

Opiskelumateriaalin saat koulutuksessa. Hintaan sisältyy suomenkielinen oppikirja Ryhdyttäessä tulitöihin. Ilmoita etukäteen, jos tarvitset muun kielisen oppikirjan (esim. englanti, venäjä, viro)

Tulityökorttikoulutus työvoimakoulutuksena

Jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen ja suuntaat alalle, voit hakea koulutukseen TE-palveluiden sivujen kautta. Koulutus on sinulle maksuton, jos saat myönteisen päätöksen. Maksat ainoastaan kortista ja rekisteröinnistä 18 euroa.

Opiskelumateriaalin saat koulutuksessa. Hintaan sisältyy suomenkielinen oppikirja Ryhdyttäessä tulitöihin. Ilmoita etukäteen, jos tarvitset muun kielisen oppikirjan (esim. englanti, venäjä, viro)

Ilmoittautumisessa hinta on ilman arvonlisäveroa. Maksaessasi hintaan lisätään arvonlisävero 24%

Edusalon työntekijä Tarja Raskin Henkilökuva.

Tarja Rask

Asiakasvastaava

044 770 4279