Siirry sisältöön
Tietoa opiskelijalle Yhteystiedot Hae sivustolta
Työturvallisuuskoulutukseen osallistuvilla opiskelijoilla on yllään suojakypärät ja kuulosuojaimet.

Työ­tur­val­li­suus­kort­ti

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti koulutuksen tavoitteena on kasvattaa henkilöstön työturvallisuusosaamista ja herättää kiinnostusta aiheeseen, vähentää rakennusalan, teollisuuden ja logistiikan tapaturmia ja alentaa kustannuksia, joita syntyy tapaturmista ja niistä aiheutuvista menetyksistä.

Koulutuksella pyritään parantamaan käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla työn tilaajan ja sen tekijöiden välillä sekä yhtenäistämään toimintatapoja. Koulutus antaa valmiudet laadukkaaseen perehdytykseen ja perustietoa työsuojelusta.

Työsuojelu on tae lähteä työstä terveenä kotiin ja myöhemmin eläkkeelle. Tule Edusaloon ja suorita työturvallisuuskortti!

Kortista käytetään myös nimeä työturvakortti.

Koulutuksen sisältö

Opiskelumateriaali jaetaan koulutuksessa. Työkirja Työturvallisuuskortti Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla – kohti ennakoivaa turvallisuutta täydentyy koulutuspäivän aikana.

Koulutuksen hyväksytysti suorittanut saa TTK:n (Työturvallisuuskeskus) myöntämän vihreän työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Työturvakortti postitetaan Sinulle n. kahden viikon kuluessa. Koulutuksesta saa pyydettäessä väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa yhden kuukauden.

Voit hakea myös mobiilikortin Työturvallisuuskeskuksen mobiilikorttipalvelusta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Koulutusvaihtoehdot

Työturvallisuuskoulutus lähiopetuksena

Koulutus sisältää työturvallisuuskortin, oppikirjan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.
Hinta: 125 eur / hlö (sis. alv 24 %)

Työturvallisuuskoulutus ammattikuljettajille (dir) lähiopetuksena

Kuljettajille suunnattu direktiivikelpoinen koulutus, joka sisältää työturvallisuuskortin, oppikirjan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.
Hinta: 125 eur / hlö (sis. alv 24%) + Traficomin rekisteröimismaksu 11 eur / hlö (alv 0)

Valitse koulutus Työturvallisuuskoulutus (dir) ja kirjoita ilmoittautuessa lisätietoja kohtaa ”dir”.
Traficomin rekisterimaksu maksetaan koulutuksen aikana kassaan käteisellä tai kortilla.

Työturvallisuuskoulutus työvoimakoulutuksena

Jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen ja suuntaat alalle, voit hakea koulutukseen TE-palveluiden sivujen kautta. Koulutus on sinulle maksuton, jos saat myönteisen päätöksen. Maksat ainoastaan kortista ja rekisteröinnistä 10 euroa. 

Työturvallisuuskoulutus etäkoulutuksena suomenkielisenä tai englanninkielisenä

Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittaminen on mahdollista myös etäkoulutuksena netissä, webinaarina. Yhteistyökumppanimme Kiwa Inspecta pitää koulutuksen.

Suomenkielisiä koulutuksia järjestetään joka arkipäivä. Ilmoittautuessasi kirjoita lisätietoja kohtaa haluamasi koulutuspäivä. Koulutuspäivä ei voi olla aikaisemmin kuin kahden arkipäivän päästä.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös englanninkielisenä. Englanninkielisiä koulutuksia on kerran kuukaudessa. Valitse haluamasi koulutus tämän sivun alaosasta.

Hinta: Suomenkielinen koulutus 93 eur / hlö (sis. alv 24%)

Hinta: Englanninkielinen koulutus 146,32 eur / hlö (sis. alv 24%)

Työturvallisuuskorttikoulutukset toteutetaan klo 8:00-16:00. Ole hyvissä ajoin paikalla.

Voit osallistua tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella, mutta varmistathan, että sinulla on toimiva kamera sekä mikrofoni. Nämä ovat koulutukseen osallistumisen edellytyksenä.

Osallistujille lähetetään sähköisesti kurssin työkirja ennen koulutusta. Lähettäjä on Kiwa Inspecta.

Koulutukseen kuuluva Työturvallisuuskorttikoe järjestetään sähköisellä tenttijärjestelmällä normaalisti koulutuspäivän aikana. Hyväksytyn tentin jälkeen osallistujalle postitetaan Työturvallisuuskortti.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat käyttöösi heti myös sähköisen mobiilikortin. Voit hakea mobiilikortin Työturvallisuuskeskuksen mobiilikorttipalvelusta.
Saat tarkemmat ohjeet ja linkin Työturvallisuuskortti -koulutukseen liittymiseksi sähköpostitse ennen koulutuksen alkua.

Toteutamme etäkoulutuksemme käyttäen Microsoftin Teams:ia. Et kuitenkaan tarvitse maksullista lisenssiä, sillä Teams toimii myös suoraan selaimella tai mobiililaitteella ilman kirjautumista.

Jos haluat perua koulutuksen, ota yhteyttä suoraan Kiwa Inspectaan

Take the training now easily as an online webinar. This training is in English and is held between 8 am to 4 pm Finnish time.
The training online is the same as an regular classroom training, with the same content and exercises.
After the passed training you’ll get the safety card via mail. The Card is valid for five years.

Our partner Kiwa Inspecta holds the training.

Price: 135,16 Eur (includes VAT 24%)

Important instructions for participating the Occupational Safety Card Online training:

– This training is held in English. You must understand English well enough, so that you are able to participate and you can pass the test. The training is interactive and has a lot of conversations.
– You can participate via computer, tablet-device or smartphone, but make sure that you have working camera and microphone! These are mandatory in order to take the training.
– Each participant must join using their own device, two or more persons behind the same connection is not allowed in Occupational Safety Card Training
– We will send you the course booklet via email before the training, as well as other instructions.
– The course test is held with an electronic exam system.
– The training starts at 8:00 am and ends no sooner than 4:00 pm Finnish time (EET or EEST). Make sure you are on time.
– The use of an interpreter is not allowed.
– We use Microsoft Teams as a webinar software. However, you do not need the paid licence of Teams, since you can participate directly from browser (Edge and Chrome are supported) or via free smartphone app.

Ilmoittautumisessa hinta on ilman arvonlisäveroa. Maksaessasi hintaan lisätään arvonlisävero 24%

Kysy lisää!

Edusalon työntekijä Tarja Raskin Henkilökuva.

Tarja Rask

Asiakasvastaava

044 770 4279