Siirry sisältöön
Tietoa opiskelijalle Yhteystiedot Hae sivustolta

Yleinen

Edusalo iltatorilla 10.8.2023

1.8.2023

Metallia Salosta

💥 Tervetuloa Metallia Salosta -tapahtumaan! 💥

Edusalo on mukana Salon iltatorilla Metallia Salosta -tapahtumassa, joka pidetään 10.8.2023 klo 18.00 alkaen. Tämä tulee olemaan paikka, jossa metallialan ammattilaiset ja alan ystävät kokoontuvat yhteen viettämään iltaa musiikin ja ammattimaisen verkostoitumisen parissa.

🎸 Tapahtumaohjelma

Metallia Salosta -tapahtumassa pääset nauttimaan mahtavasta live-musiikista, kun lavalle astuu suosittu Happoradio! Illan isäntinä toimivat DecoWorks Oy, Ellego Powertec Oy, Högfors Oy, Jame-Shaft Oy, Manutec Oy, Salon Konepaja Oy, SME-Elektro Group Oy, Stremet Oy, Wipro Oy, Yrityssalo Oy sekä TE-palvelut ja Salon kaupungin työllisyyspalvelut.

🛠️ Edusalon monipuoliset palvelut metallialan ammattilaisille

Tarjoamme erilaisia lyhytkoulutuksia ja lakisääteisiä korttikoulutuksia, jotka auttavat sinua parantamaan ammattitaitoasi ja avartamaan mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla. Lyhytkoulutuksia järjestetään kuukausittain, mutta jos et löydä sopivaa päivää tai koulutusta, ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan koulutuksen.

Työelämäpalvelut

Edusalo on luotettava kumppanisi yrityksen kehittämisessä ja henkilöstön osaamisen kasvattamisessa. Suunnittelemme ja toteutamme valmennuksia ja kehittämishankkeita yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Mahdollisuudet julkisen rahoituksen saamiseen koulutus- ja kehittämisprosesseihin selvitetään puolestasi. Osaamisen kasvattaminen näkyy positiivisesti työhön sitoutumisena, laadun kehittymisenä, tuottavuuden kasvuna ja kilpailukyvyn paranemisena.

💼 Haluatko lisätietoja?

Tule tapahtumaan tutustumaan Edusalon osastolle ja keskustelemaan kanssamme palveluistamme. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään oman polkusi metallialan ammattilaisena ja kehittämään osaamistasi entisestään. Tarjoamme myös mahdollisuuden saada tietoa uusimmista koulutusmahdollisuuksista ja räätälöidyistä koulutusohjelmista.
Tervetuloa mukaan Metallia Salosta -tapahtumaan 10.8.2023 klo 18.00 alkaen! 💪