Siirry sisältöön
Tietoa opiskelijalle Yhteystiedot Hae sivustolta

Yleinen

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

8.2.2024

Aloita uusi seikkailu: Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Kaipaatko uusia haasteita ja mahdollisuutta vaikuttaa yhteisöösi? Onko intohimosi ylläpitää turvallisuutta ja järjestystä suurissa tapahtumissa? Jos vastasit kyllä, niin järjestyksenvalvojan peruskurssi saattaa olla juuri sinulle suunniteltu seuraava askel!

Uusi mahdollisuus

Kuvittele itsesi seisomassa suuren urheilutapahtuman tai vilkkaan musiikkifestivaalin keskipisteessä. Sinulla on vastuu ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta ympärilläsi, ja sinulla on valmiudet siihen. Järjestyksenvalvojan rooli avaa oven moniin jännittäviin ja vaativiin tilanteisiin, jotka auttavat sinua kehittämään tärkeitä taitoja kuten viestintää, päätöksentekoa ja ongelmanratkaisua.

Turvallisuus ennen kaikkea

Järjestyksenvalvojan peruskurssi tarjoaa kattavan koulutuksen, joka keskittyy turvallisuuteen ja järjestyksen ylläpitämiseen erilaisissa ympäristöissä, kuten yleisötilaisuuksissa, ravintoloissa ja kauppakeskuksissa. Opit perusteet fyysisestä voimankäytöstä, hätäensiavusta ja järjestyksenvalvojan toimivaltuuksista, jotka ovat olennaisia taitoja tällä alalla.

Aloita matkasi Nyt

Järjestyksenvalvojan kurssille lähteminen on helppoa! Tarvitset vain nuhteettoman taustan ja olla vähintään 18-vuotias. Kurssi kestää yhteensä 40 tuntia, ja se järjestetään arki-iltoina sekä yhtenä lauantaipäivänä. Kun suoritat kurssin onnistuneesti, saat todistuksen, jonka avulla voit hakea poliisiviranomaiselta hyväksyntää järjestyksenvalvojan tehtäviin.

Ilmoittaudu jo tänään

Älä jää odottamaan seuraavaa tilaisuutta! Ilmoittaudu järjestyksenvalvojan peruskurssille ja avaa ovi uusille mahdollisuuksille ja jännittäville kokemuksille. Kurssimaksu sisältää koulutusmateriaalin, kokeen sekä todistuksen. Peruutusehtojen mukaan voit peruuttaa ilmoittautumisesi kuluitta ennen hakuajan päättymistä.

Järjestyksen valvojan peruskurssi (40h)