Siirry sisältöön
Tietoa opiskelijalle Yhteystiedot Hae sivustolta

koulutus, lupakortit

Syksyn koulutustarjonta

16.8.2023

Edusalossa mahdollisesti suoritettavia lupakortteja.

Syksyn Koulutustarjonta: Lupakortti- ja Lyhytkoulutukset

Syksyn saapuessa on oiva aika päivittää osaamisesi ja varmistaa ammattitaitosi uusilla koulutuksilla. Tarjoamme monipuolisen valikoiman lupakortti- ja lyhytkoulutuksia eri aloille, jotka auttavat sinua kehittymään työssäsi sekä täyttämään työelämän vaatimukset. Lisäksi tarjoamme lakisääteisiä korttikoulutuksia, jotka ovat usein välttämättömiä tietyissä ammateissa.

Lupakorttikoulutukset ja testit:

  1. Anniskelupassi: Osoita osaamisesi vastuullisessa alkoholin anniskelussa. Anniskelupassi on monelle ravintola- ja baarialalle suuntautuvalle välttämätön kortti.
  2. Hygieniapassi: Huolehdi asiakkaiden terveydestä ja turvallisuudesta osoittamalla hygieniapassitaitosi. Erityisesti elintarvikealalla tämä kortti on arvokas.
  3. Ensiapukoulutus: Ole valmis toimimaan hätätilanteissa ja tarjoamaan ensiapua. Ensiapukoulutus antaa sinulle tärkeät valmiudet auttaa tarvittaessa.
  4. Työturvallisuuskortti: Turvallinen työskentely on kaikkien etu. Työturvallisuuskortti opastaa sinut tunnistamaan ja välttämään työpaikan riskejä.
  5. Tulityökortti: Opi turvalliset käytännöt tulitöissä ja varmista, että tunnet tulitöihin liittyvät vaarat ja suojautumiskeinot.
  6. Sähkötyöturvallisuuskortti: Sähkön kanssa työskentely vaatii erityistä varovaisuutta. Sähkötyöturvallisuuskortti varmistaa, että hallitset sähköön liittyvät turvallisuusasiat.
  7. Trukkikortti: Hallitse trukin käyttö ja liikkuminen turvallisesti työpaikalla. Trukkikortti on tärkeä erityisesti logistiikka-alalla.
  8. Järjestyksenvalvojan peruskurssi: Kiinnostaako turvallisuusala? Järjestyksenvalvojan peruskurssi tarjoaa pohjan alalle, jossa vaaditaan taitoa hallita erilaisia tilanteita.

Joustavuutta tarpeidesi mukaan

Jos tarpeistasi ei löydy sopivaa päivämäärää tai koulutusta, älä huoli. Olemme valmiita järjestämään koulutuksia myös yhteistyökumppaneidemme kanssa tai räätälöimään yrityksellesi oman koulutuksen, jotta voimme taata joustavuuden ja tarjota sinulle juuri sellaisen koulutuksen kuin tarvitset.

Tervetuloa mukaan syksyn koulutuksiin! Päivitä osaamisesi ja varmista, että olet valmis kohtaamaan työelämän haasteet turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu koulutuksiin, niin autamme sinua eteenpäin urallasi.